Forum

Ciąża czy menopauza? (Kinga)
oczywiscie, takie przypadki sie zdarzaja, lecz zajscie w ciaze po 45. roku zycia niesie za soba duze ryzyko.
(więcej...)

3
ciaza (ela)
mam 42 lata i spodziewam sie dziecka chociaz myslalam ze to juz menopauza. Moje dzieci juz dorosly wiec ciesze sie ze jednak nie spedze reszty zycia na przesuwaniu mebli i malowaniu pokoju :) myslalam o dziecku jeszcze niedawno ale myslalam ze w moim wieku to juz igranie z ogniem o ile w ogole uda mi sie zajsc w ciaze. Tymczasem ciaza przebiega jak najbardziej normalnie i wszystko jest dobrze. Starsze mamy, nie bójcie się wieku :)
(więcej...)

1
staranie o dziecko (ruth)
sluchajcie, od pewnego czasu zmagam sie z niemalym problemem. mianowicie chodzi o to ze mam 44 lata, moje dzieci juz dorosly i wyprowadzily sie, zostalam w domu sama z mezem, ktory wciaz czynnie pracuje. Pomyslalam ze moze warto byloby zdecydowac sie na kolejne dziecko, chociaz w moim wieku, boje sie ze moze to byc niebezpieczne. myslicie ze moglabym jeszcze zostac mama?
(więcej...)

1
jestem w ciązy (taknaimiemam)
mam 45 lat i jestem w 3 miesiacu ciazy. wychowalam dwójkę dzieci, które w tej chwili mają po dwadzieścia kilka lat. nie planowalam z mezem kolejnego dziecka, oboje pracujemy. boje sie ze nie poradze sobie z kolejna ciążą. nie wiem czy pamietam jak zajmuje sie dziecmi, to bylo tak dawno. czuje sie zagubiona i kompletnie nie wiem co robic.
(więcej...)

1
ciąża koło 50 -dziesiątki (Elżbieta)
W 2005 roku przestałam miesiączkować z powodu choroby wrzodziejącego jelita. Lekarz ginekolog stwierdził wystąpienie menopauzy. Obecnie przestałam się zabezpieczać przed niepożądaną ciążą i po powrocie znad morza od tygodnia czuję tkliwość i bolesność piersi. Czy mogłam zajść w ciążę? Jaka może być inna przyczyna?
(więcej...)

1
seks po menopauzie (Irmina53)
Witam! Jestem już po menopauzie i nie miesiączkuję, lekarz powiedział, że już mogę zajść w ciążę. Ja jednak chciałabym wiedzieć na 100%. Czy w moim przypadku jest możliwa ciąża? Dziękuję.
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

cukrzyca_poradnik.jpgembriologiamedyczna.jpggerontologia_polska.gifzylaki.jpgpodstawy_elektrokardiografii.jpgzrozumiec-depresje.jpg